Забързано ежедневие, липса на време, финансови  трудности и ограничения –

...
Забързано ежедневие, липса на време, финансови  трудности и ограничения –
Коментари Харесай

Тайната на добрата форма! Хриси Парова поддържа топ кондиция с иновативен фитнес аксесоар!

Забързано всекидневие, липса на време, финансови  компликации и ограничавания – актуалният човек има доста оправдания да не тренира интензивно. Макар на пръв взор да наподобява, че решение на този ребус няма, истината напълно не е такава. Всички тези компликации имат общо решение. Именно по този начин счита фитнес моделът и инфлуенсър Хриси Парова, която към този момент няколко месеца интензивно употребява извънредно новаторския аксесоар – „ PBox ”. Ето какво показа тя с нас по тематиката:

Здравей, Хриси! Ще ни кажеш ли повече за своите тренировки? Какво е PBox и за какво го предпочиташ?

Моите почитатели знаят, че ластиците са неизменима част от моите тренировки. Отскоро обаче включих и нещо ново. PBox не е просто фитнес аксесоар. Аз виждам на него като решение, тъй като постоянно ми икономисва посещаването на фитнеса. Това е отговорът на всеки въпрос, когато става дума за компликации при посещаване на залата. Аз постоянно съм комбинирала силовите и кардио тренировките. PBox ми дава опцията да взимам най-хубавото и от двата вида натоварване. Именно по тази причина, дружно с ластиците, той е неизменима част от тренировките ми. Това е платформа със силиконова повърхнина и специфична пяна в сърцевината. PBox е удобен, портативен и комфортен за приложимост във всевъзможни условия.

Спомена, че PBox ти дава опция и за силови, и за кардио тренировки. Би ли ни споделила по какъв начин това е допустимо?

Повечето фитнес аксесоари разчитат на ниско противодействие, което няма по какъв начин да докара до мускулно развиване. PBox тренировката включва удари с лакти и юмруци, извършения със лична тежест и даже ластици. Именно този вид натоварване непроменяемо води до мускулна хипертрофия. Продължителността и интензивността на заниманията пък подсигуряват изгаряне на стотици калории. Комбинацията е просто неповторима.

 

Звучи отлично. Какви още преимущества би изтъкнала на този аксесоар?

Най-хубавото е, че рискът от контузии е сведен до безспорен най-малко. Така че на практика травмите не са вероятни. Платформата е доста постоянна. Няма опция от превъртане, а ударите се омекотяват от повърхността на PBox.

Тоест, допустимо е да упражняваме сполучливо у дома и то единствено с един аксесоар?

Повечето домашни тренировки могат да доведат до внезапен спад на силата. Има вид и да се тренира дълготрайно, само че без действителен резултат. При PBox натоварването е прогресивно и съобразено с опита на спортуващия. Най-практично е просто да следвате напътствията на треньор от онлайн платформата за фитнес Pulse+.

Би ли ни споделила повече за тази цифрова платформа? Доколкото сме осведомени, ти също водиш тренировки там?

Pulse+ е уеб страница и приложение. Имаме тренировки онлайн всеки ден, а също така има и изложба със стотици клипове. В Pulse+ има доста PBox тренировки, които могат да Ви оказват помощ да вземете максимума от аксесоара. Най-лесно е да разгледате уеб страницата персонално и да го тествате гратис. Адресът е www.pulseplus.bg/

Благодарим ти за този диалог! Как потребителите могат да се снабдят с PBox?

Благодаря и аз за опцията да споделя своя опит! PBox може да бъде закупен онлайн от уеб страницата на Pulse+. Желая приятни и сполучливи тренировки на всички, които решат да го тестват! Бъдете здрави!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР